Gratis Aanmelden

Mooie sex fanaten groepsex (42)

TriogewenstDoorSTEL (42)

Kinky stelletje zoekt een geile man die zin heeft om samen de dame te komen verwennen tot ze echt niet meer kan. Ze kan veel hebben, diep in haar keel, hard in haar poesje en lekker in haar kontje.. Een verdwaalde hand of mond vind ik (de man) niet erg, maar verder dan dat gaan wij samen niet toch? Het draait om de vrouw die eens echt goed door twee pikken verwent moet gaan worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: TriogewenstDoorSTEL
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Koppel: Ja
  5. Verjaardag: 06/06/1979
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Mooie sex fanaten groepsex TriogewenstDoorSTEL van 42
dominantstel (38)
★★★★☆
Wij zijn een open minded stel en zijn op zoek naar een sexy sub (man) voor spannende momenten bij ons thuis. Wij zijn op zoek naar iemand die begrijpt dat BDSM niet bestaat uit simpelweg een paar handboeien en zweepjes, maar die inziet dat BDSM lang niet altijd seksueel hoeft te zijn, al is opwinding natuurlijk niet altijd te vermijden (en dat hoeft ook zeker niet). Krijg jij een ontzettende kick van onderwerping, gehoorzamen en een gepaste straf krijgen als je dat niet doet, het feit dat een ander de touwtjes in handen heeft en dat niet jouw genot, maar dat van een ander centraal staat? Kan je helemaal gek worden van de adrenaline die alleen de gedachte daaraan al veroorzaakt? Dan zijn wij het stel wat je zoekt..
Sexy liefhebbers neuken
KomjekijkenKoppel (38)
★★★★★
Hey, wij zijn David en Saskia. Wij zijn een koppeltje en zoeken een man die graag wil toekijken hoe wij elkaar verwennen. David kijkt ook graag toe hoe Saskia geneukt wordt door jou. Wie durft?
Sexy sex fanaten neuken
EdenSas (47)
★★★★★
Wij zijn Ed en Sas en zijn altijd bezig met het verleggen van onze seksuele grenzen. Nu zouden wij graag een man of een vrouw toe willen voegen om een heerlijk geil trio te hebben. Wij kunnen uiteraard ontvangen. Wij zijn sociaal en zeer openminded. Lijkt het je wat? Kom dan eens gezellig aan!
Open-minded sex fanaten verwennen
WijZijnGeil (40)
★★★★★
Wij, een heerlijk geil stel, hebben regelmatig triootjes met een andere man erbij. De ervaring is er dus al en we genieten ervan. Ook zorgen wij dat de man er ook van geniet. Nu op dit moment is het weer tijd voor lekkere sex. Hier kunnen wij wel een man vinden die met ons wil meespelen?
Leuke koppels daten
DOMInique31 (51)
★★★★★
De vanilla relatie met mijn man kan me niet meer bekoren. Daarom op zoek naar een sloerie die ik keihard mag behandelen in de hoop dat ik weer een vonkje terug krijg om sex te hebben met mijn man. Ohja, jij zal dan als ons matras fungeren...
Lekkere paren orgie
CyrilleenIlona (52)
★★★★☆
Wij zijn een geil bi stel. Maar omdat de man die ons regelmatig vergezelde in bed is verhuist dus zijn wij genoodzaakt om een andere man te zoeken om ons te verzadigen. Is dit altijd al een fantasie van jou geweest? Doe er je voordeel mee en tot snel.
Geile swing fans groepsex
Benthe
★★★★★★★★★★
Ik heb een klein tuintje waarin ik graag tegels zou willen leggen, maar ik doe het liever niet zelf. Ik wil graag iemand hebben die dat voor me doet in ruil voor een vrijpartij.
Neuken met Benthe
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Triootje met Annemiek
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Neuken met Willemien
Beatrijs
★★★★★★★★★★
Ik wil een volledige massage krijgen, met olie en al en in ruil voor jouw service ben ik bereid om je een echte blowjob te geven met een spetterend einde...
Blowjob met Beatrijs
© 2024 heteswingers.nl